• picture

  Заштеди и ти!
  Со сончевите колектори
  од Termal Comfort.

  Сонцето е постојан, чист извор на енергија. Со сончеви колектори оваа енергија може да се користи за загревање на вода. Тука може да откриете како сончевата енергија се "собира".

 • picture

  Ем топло, ем ефтино!! Со радијаторите на
  Termal Comfort.

  Многумина не знаат дека, од технички аспект, старите радијатори трошат повеќе енергија и дека им е потребно подолго време да се загреат

 • picture

  Постигнете еднаква температура низ целиот стан, за малку пари со Termal Comfort.

  Како би ја почуствувале северната свежина и свежиот воздух во топлите летни денови ако ја немате вистинската моќ на нашиот клима уред Termal Comfort, а во ладните зимски денови ќе ја почуствувате топлината на египетското сонце.

ГРЕЕЊЕ

picture

Комплет греење за вашиот дом

Тимот на TermalComfort е специјализиран за воспоставу-
вање на комплетни системи за греење. Ви овозможуваме да ја постигнете идеалната температура во вашиот дом, во зимните периоди, со затоплување кое ќе ги опфати сите ваши простории.

ВОДОВОД

picture

Воспоста-
вување водовод и канализација

Подготвуваме и извршуваме планови за воспостравување на комплетен систем за водовод. Ваше е да се обратите кај нас, и да ни го препуштите целио процес. Секогаш го изнаоѓаме вистинското решение за вас. Ергономично во целост и квалитетно за најмалку пари.

КЛИМАТИЗАЦИЈА

picture

Пресрет-
нете ги летните жештини со одлична климатизација

Извршуваме комплетни планови за климатизирање на мали и големи, станбени и деловни објекти. Сето тоаго правиме со голем професионализам, и го изнаоѓаме вистинското решение за вас и вашите потреби.

СОЛАРНА-ЕНЕРГИЈА

picture

Во чекор со светските трендови за заштеда и рационално користење на енергија

Termal Comfort во своето портфолио на услуги ги вклучи и алтернативните извори на енергија. Нудиме продажба и инсталација на економични соларни системи за индивидуални и индустриски објекти.Вршиме димензионирање на соларните системи во целиот свет односно кој систем треба да биде избран, колкав број на колектори, капацитет на резервоарите, моќност на дополнителното греење.